Vybavení

Plně bezbariérové Vzdělávací a tréninkové centrum nabízí pro posluchače vysoký komfort a přispívá tak ke zvýšení produktivity vzdělávání.

Prostory jsou klimatizovány a vybaveny nejmodernější audiovizuální technikou s bohatým zázemím pro chvíle relaxace mezi vlastní výukou (odpočinkové prostory jak vnitřní tak venkovní se zahradní úpravou, možnost široké nabídky teplých nápojů apod.).

Součástí komplexu je také dostatečné množství parkovacích míst a hlídaných stání pro kola.

V rámci Vzdělávacího a tréninkového centra bude využito zcela nových moderních audiovizuálních prostředků, kterými jsou prostory střediska vybaveny.

Díky využití moderních technologií budou mít posluchači možnost se s nimi seznámit při použití přímo v praxi - to se netýká jen systému IT a didaktické techniky, ale také například přístupového a bezpečnostního systému, kterými se dnes moderní administrativní budovy běžně vybavují.

Používaná didaktická technika:

Samozřejmostí, kterou snad není potřeba zdůrazňovat, je skutečnost, že každý posluchač má k dispozici svůj kvalitní počítač, který je s ostatními počítači v učebně připojen do sítě a tato síť připojena k vysokorychlostnímu internetu.

Síťové propojení je provedeno systémem WiFi.

Učebny jsou vybaveny počítači typu notebook, síťové propojení je provedeno systémem WiFi a k internetu jsou připojeny vysokorychlostními pevným připojením,

Technické parametry učeben:

Notebook
Procesor Celeron 1,6 GHz
Paměť 256 MB
HDD 40 až 80 GB
DVD, CD – RW combo mechanika
15“ TFT LCD obrazovka
Externí klávesnice a myš pro snazší ovládání
Lan, modem a vnitřní WiFi

Další vybavení:

  • dataprojektor s plátnem
  • flipchart
  • magnetická tabule
  • tiskárna

Software:

Výuka všech modulů probíhá na software společnosti Microsoft, operační systém Windows XP, textový editor MS Word, tabulkový kalkulátor MS Excel a MS PowerPoint z balíku MS Office 2003, MS Project ve verzi 2003, vše v české jazykové mutaci. Veškerý použitý software pro výuku je legální na základě členství společnosti ha-vel family s.r.o. v programu Microsoft Certified Partner, členství je každoročně pravidelně obnovováno a je placen členský poplatek.

 
©2006 KENWEX a.s.